skip to Main Content
Medvode

Vadbeni programi potekajo v MEDVODAH.

  • Dvorana MEDVODE,Ostrovrharjeva ulica 4

Prijavnica, se nahaja  pod zavihkom Poišči ustrezen termin in lokacijo

Head Ted

Pozdravljeni ! Moje ime je Roman Veras. Sem ustanovitelj in predsednik TK ŠPORT PLUS, ter lastnik franšize TEDDY SPORTS SLOVENIA.Moja strast sta nogomet in tenis. V mladosti sem 10 let treniral nogomet v ljubljanskem klubu JEŽICA ( sedanji INTERBLOCK) Po končani fakulteti sem ustanovil teniško šolo in kasneje klub ŠPORT PLUS. V Sloveniji sem znan predvsem kot začetnik programov mini in midi tenisa,ter serije turnirje 8-11let, ki je danes najmožičnejša kategorija TZS, ter programu HOPLA V DEŽELO ŠPORTA, ki se je izvajal v 40 ljubljanskih vrtcih. Bil sem trener in selektor juniorskih reprezentanc TZS in dolgoletni član UO TO TZS (trenerska organizacija).

Sedaj se posvečam vodenju kluba in v zadnjem času, z veliko strastjo, predvsem programu TEDDY SPORTS ( tenis in nogomet za malčke), ki sem ga “pripeljal” iz Anglije in ga širim po Sloveniji.

Gre za dve najbolj popularni športni panogi na svetu, ki imata izjemno velik medsebojni transfer. Predvsem za malčke in pa tja do 12 leta, je  kombinacija vadbe obeh športov dokazano zelo priporočljiva. 

 

Coaches
Course Details
+38641666829
teddysportslovenija@gmail.com
Online Booking

Our Clients Say It Best

Strokovno nadziran pristop in otroku prilagojen na način dela, ki ga Teddy Sport ( Teddy tennis in Teddy soccer) ponuja, bo pri najmlajših prav gotovo z navdušenjem sprejet. Glede na dejstvo, da so že generacije najmlajših otrok zelo ogrožene z zasedenim gibalno neaktivnim načinom življenja, pa bo tak pristop tudi dodaten motiv za vključitve, ki bo  starše navdušil in razveselil.

Spremljajoča vsebina, ki vključuje glasbo in seznanjanje z angleškim jezikom, je otrokom ponujena nevsiljivo in pomeni prijetno dodatno popestritev

Prof. dr.Rado Pišot Univerza na Primorskem

Gospod Roman Veras, nam je predstavil program Teddy sports . Program je bil predstavljen otrokom od 3.leta starosti dalje. Otroci so bili zelo navdušeni. Prav tako je bilo mnenje vzgojiteljic, da je način učenja, ki nam je bil predstavljen, preprost, zabaven, zelo strokovno izvajan, ter izredno primeren za predšolsko obdobje. Otroci so ob učenju tenisa in nogometa, ki je potekalo preko igre in gibanja uživali in zelo radi sodelovali.

Ravnateljica vrtca Mojca, Jovi Vidmar SLO

Skozi sodelovanje otrok iz naše skupine pri vadbi v »Teddy Tennis in Teddy Soccer«, sem spoznala nekatere nove metode oz. pristope k tovrstni športni dejavnosti.

Vse pohvale organizatorjem in trenerjem, ki so delali z otroci. Znali so jih pritegniti k sodelovanju. Posebej mi je všeč to, da takšen način dela ne spodbuja tekmovalnost pri otrocih, temveč skupno igro,prijetno,zabavno in obenem koristno druženje. Otroci so zelo radi hodili. Veselili so se vsakega novega srečanja in ure tako »Teddy tennis, kot Teddy soccer  «.

ZVEZDANA, vzgojiteljica vrtec MOJCA