skip to Main Content

Poskrbimo, da se na naših zabavah prav vsi otroci zelo zabavajo !

Rojstno dnevna zabava za predšolske otroke je dogodek, ki se ga otroci in vi starši, vsekakor neznansko veselite. Seveda se ob tem pojavi cel kup organizacijskih in izvedbenih problemov, kje, kako, kaj, kdo…da bi se otrok in povabljenci lahko zares neskončno zabavali.

 

Program Teddy Sport rojstno dnevna zabava, je prav gotovo lahko idealna rešitev. Za otroke imamo pripravljenih preko 60 različnih zabavnih športnih aktivnosti, ob spremljavi teddy  glasbe in slikanic gibalnih medvedkov, ki otrokom kažejo kaj morajo delati. Otroci te medvedke obožujejo in so preko njih motivirani za izvajanje zabavnih nalog.

 

Naš program je preizkušen v celem svetu in garancija za nepozabno zabavo.

 

Animatorji-naši trenerji, delajo v skupinah maksimalno do 6 otrok/učitelja.

 

Program sestavimo glede na starostno skupino in stalno spreminjamo aktivnosti, tako da se ne ponavljamo.

 

PONUDBA VKLJUČUJE :

 

 • elektronska vabila za zabavo
 • 1 ali 2 uri športne animacije,ki na vsaki uri vključuje 4-5 vaj(različne aktivnosti) po izboru:
 1. gibalne vaje : races, Animals, Hippidy hop, Grizzly Wizzly, Bizz,buzz,buz,Teddy tunnels,Honey pots,Party time,…
 2. spretnostne igre z žogo : popcorn, ball in bucket, Cub cathers, Bouncy ball catchers, Baloon on the string, Banana split, Teddy teams,…
 3. Igre z loparjem ali nogometno žogo : Front of my paw, Roller ball, Bubble hits, Honey racket sandwich,Molly Volley, Jonhnny mac hits, Easy Danny swing, Teddy targets, Amanda Panda backhander…in še mnoge

 

 • vse za pogostitev ( krožniki, sreveti, pribor,..)
 • baloni za okrasitev
 • izredno prijazni animatorji-učitelji
 • pobarvanka teddy  (vsak otrok si pobarva svojega medvedka) in barvice
 • Rezerviran prostor za otroke v klubskem prostoru

 

CENA :

 

TTRD 1,5 : 1,5 urni program

( 1 urni program na igrišču, 30 minut animacija z pobarvanko in pogostitev z eno osvežilno pijačo )

 

– do 12 otrok : 90 EUR ( 2 teddy  trenerja)

– do 18 otrok : 115 EUR ( 3 teddy  trenerji)

– do 24 otrok : 140 EUR (4 Teddy tennis  možno le ob vikendih)

 

 

TTRD2 : 2 urni program ( 2x 45 program na igrišču, vmes 30 minut odmora z pobarvanko in pogostitev z eno osvežilno pijačo

 

 •  do 12 otrok : 125 EUR ( 2 teddy  trenerja)
 • do 18 otrok : 150 EUR ( 3 teddy trenerji)
 •  do 24 otrok : 175 EUR (4 Teddy  trenerji. Možno le ob vikendih)

 

Dodatne možnosti :

 • pica velikanka 40 EUR ( za do 18/20 otrok po 2 trikotna kosa)

Pizo je potrebno naročiti ob prijavi.

 

Omejitve glede števila otrok na zabavi :

 

 • ker želimo otrokom pripraviti zares kvalitetno zabavo, vas prosimo, da se držite maksimalnega števila prijavljenjih otrok. Vsak dodaten otrok izven maksimalnega števila v posameznem paketu se zaračuna 15 eur.

Za naročilo zabave in dodatne informacije pokličite 041 666 829.

Note: We do not provide catering for Teddy Soccer Birthday Parties. The very excellent Teddy Soccer cake in the picture is an example of what one of the Teddy Soccer mums produced for a party and it was so good we had to take this picture!

To find out more speak to Head Ted or email us at info@teddysoccer.com.

Front Page

Inside Page

Our clients of our sister programme, Teddy Tennis Say It BEST

Strokovno nadziran pristop in otroku prilagojen na način dela, ki ga Teddy Sport ( Teddy tennis in Teddy soccer) ponuja, bo pri najmlajših prav gotovo z navdušenjem sprejet. Glede na dejstvo, da so že generacije najmlajših otrok zelo ogrožene z zasedenim gibalno neaktivnim načinom življenja, pa bo tak pristop tudi dodaten motiv za vključitve, ki bo  starše navdušil in razveselil.

Spremljajoča vsebina, ki vključuje glasbo in seznanjanje z angleškim jezikom, je otrokom ponujena nevsiljivo in pomeni prijetno dodatno popestritev

Prof. dr.Rado Pišot Univerza na Primorskem

Gospod Roman Veras, nam je predstavil program Teddy sports . Program je bil predstavljen otrokom od 3.leta starosti dalje. Otroci so bili zelo navdušeni. Prav tako je bilo mnenje vzgojiteljic, da je način učenja, ki nam je bil predstavljen, preprost, zabaven, zelo strokovno izvajan, ter izredno primeren za predšolsko obdobje. Otroci so ob učenju tenisa in nogometa, ki je potekalo preko igre in gibanja uživali in zelo radi sodelovali.

Ravnateljica vrtca Mojca, Jovi Vidmar SLO

Skozi sodelovanje otrok iz naše skupine pri vadbi v »Teddy Tennis in Teddy Soccer«, sem spoznala nekatere nove metode oz. pristope k tovrstni športni dejavnosti.

Vse pohvale organizatorjem in trenerjem, ki so delali z otroci. Znali so jih pritegniti k sodelovanju. Posebej mi je všeč to, da takšen način dela ne spodbuja tekmovalnost pri otrocih, temveč skupno igro,prijetno,zabavno in obenem koristno druženje. Otroci so zelo radi hodili. Veselili so se vsakega novega srečanja in ure tako »Teddy tennis, kot Teddy soccer  «.

ZVEZDANA, vzgojiteljica vrtec MOJCA