skip to Main Content

Živjo! Sem glavni Ted in sem glavni trener na Teddy Soccer akademiji. Mislim da bo najbolje, če vam povem kako potekajo dejavnosti tu na akademiji, da boste vedeli kaj lahko pričakujete.

Vem, da se mnogi med vami trudite za svoje sposobnosti branja in pisanja (kot tudi Teddyja Soccerja seveda), vendar še niste popolnoma pripravljeni, da vse preberete. Zato boste morda morali vprašati mamico ali očka za pomoč.

Prav tako vem, da si mnogi od vas zelo želite, da se bolje spoznate z medvedi na Teddy Soccer Academy. Prav tako imate radi barve v Teddy Soccer slikanicah. Torej, mislil sem, da bi bila super ideja, da vam tukaj posredujemo vse medvede Teddy Soccer Academy,skupaj z nekaj zanimivimi informacijami o vsakem posebej.

Torej, tukaj smo in prosimo vašo mamico ali očeta, da prenesejo in natisnejo spodnje  slike , da bodo čim prej dobile barvo.

Tudi prosite mamico ali očeta, da preberete vse te zanimive informacije, ki sem jih navedel!

Teddy Soccer Copy Colouring

Vemo, da  “Cub Cadeti” radi barvajo slikanice. S Teddy Soccer Copy Colouring, lahko otroci bodisi izberejo barvo na sliki, kot je bila prvotno ustvarjena. Lahko pa so ustvarjalni in izbirajo svoje lastne barve … izbira je njihova!

Tukaj imamo prvo Copy Coloring sliko Danny Beara, ki igra Teddy Soccer; zakaj ga ne prenesete, natisnete in pobarvate?