skip to Main Content

Kje lahko igram Teddy Soccer?

Trenutno se Teddy Soccer izvaja v Ljubljani ( Šiška in Črnuče) in Medvodah

Če želite rezervirati lekcije, prosimo, uporabite naš sistem rezervacij na strani »Poišči ustrezen termin in lokacijo« ali pokličite 041 666 829

Ali Teddy Soccer nauči otroke igrati nogomet (nogomet) pravilno?

Absolutno. Dejansko ne bi mogli bolje začeti igrati nogomet. Vsaka Teddy Soccer igra in aktivnosti so posebej zasnovane na način, da bi mlademu otroku pomagali razviti ključne temeljne spretnosti nogometa. Učenci Teddy Soccer Academy bodo razvili spretnosti pomembne za nogomet in šport nasplošno ( še posebej za igre z žogo)!

Ali se lahko otroci, stari 3 let, res lahko že učijo igrati nogomet?

Da, otroci, stari 3 let, se bodo naučili igrati nogomet pravilno skozi Teddy Soccer; sistem deluje odlično in še več, otroci so navdušeni in bodo želeli igrati več in več.

Slišal sem za Teddy Tennis, ali je Teddy Soccer povezan na kakršenkoli način?

Teddy Soccer je zelo povezan z Teddy Tennis, pravzaprav je neposredna kopija, edina razlika je v tem, da se osredotočimo na razvoj spretnosti za igranje nogometa v Teddy Socceru. Teddy tennis in Teddy Soccer sta odlični kombinaciji športa za vse otroke, ki imajo radi žogo.

Teddy Tennis je  v teku že več kot 10 let in je na voljo na različnih lokacijah po vsem svetu: za več informacij o igri Teddy Tennis v Sloveniji obiščite spletno stran www.teddytennis.si

Kako otroci napredujejo na Teddy Soccer-ju?

Teddy Soccer zagotavlja napredovanje otrok, ki temelji na njihovi starosti, sposobnosti in izkušnjah. Da bi to prilagodili, imamo vrsto Teddy Soccer Teamov, od katerih ima vsak skrbno izbrani niz učnih načrtov, ki vključujejo igre in dejavnosti, ki ustrezajo vsaki starostni skupini in ravni spretnosti. Če želite več informacij, pojdite na razdelek Teddy Soccer Učne lekcije.