skip to Main Content

Kar dela program Teddy Soccer tako posebnega je to, da uči z uporabo učnega sloga Visual Auditory Kinesthetic (VAK)

Vizualno učenje

Vključuje uporabo vidnih ali opazovanih stvari, vključno s slikami, predstavitvami in videoposnetki. Vsaka Teddy soccer lekcija uporablja navdihujoče slike različnih karakternih medvedkov, ki igrajo Teddy Soccer…. in seveda vsak Teddy Soccer trener kaže, kako je treba stvari narediti pravilno.

Auditorno učenje

Vključuje prenos informacij s poslušanjem: z govorjeno besedo, z glasbo in zvokom. Vsaka Teddy teniška lekcija vključuje glasbo, ki jo je posebej napisal Teddy Tennis ltd in zagotavlja pravi ritem in čas za vsako igro ali vajo; besede glasbe pripovedujejo otrokom, kaj storiti.

Kinestetično učenje

Vključuje telesno aktivnost – praktično opravljanje izkušenj in sodelovanje pri koordiniranem gibanju, loparju in koordinaciji oko roka. Vsaka Teddy teniška lekcija je popolnoma interaktivna in vključuje veliko ZABAVE.

Verjetno največja korist, ki jo otroci pridobijo z igranjem Teddy Soccer je SAMOZAVEST …. in ko ima otrok samozavest, potem je cel svet njegovo igrišče.

Teddy Soccer franšiza

Teddy Soccer je športno izobraževalni in razvedrilni program, združen v eno in je namenjen otrokom od 3. do 6. leta starosti.

Trenutno Teddy Soccer izvajamo v Angliji in Sloveniji. Leta 2019 bomo izvajali Teddy Soccer po vsem svetu kot franšizni in licenčni program, ki bo na voljo v športnih in nogometnih klubih, vrtcih, dnevnih centrih in vrtcih.

Teddy Soccer je bil zasnovan in ustvarjen v Angliji. Pri razvoju pa tesno sodelujemo s slovenskimi partnerji.