skip to Main Content

Teddy Soccer - bazira na športno izobraževalnem kurikulumu

Vzpodbujamo otroke starosti 3 – 5/6 let biti aktiven, igrati nogomet in se seznanjati z angleškim jezikom.

Unikaten pristop s kombinacijo glasbe in karakterno različnih tedijevih medvedkov, ustvarja idealno interaktivno učno avanturo, ki jo otroci obožujejo.

Zakaj Teddy Soccer

Največja korist Teddy Soccer-ja, ki jo otrok pridobi, je SAMOZAVEST. Ta se razvije z uspešnim učenjem in razvojem osnovnih motoričnih spretnosti, ki so pomembne za igranje nogometa in športa nasploh.

Prijavi se

Teddy Soccer razredi so razdeljeni v dve starostni skupini : 3-4 in 4-5/6. Vsak nabor razredov zagotavlja napredovanje glede na starost, sposobnost in izkušnje otroka.

Več o Teddy Soccer

Teddy Tennis se trenutno izvaja le v Angliji in Sloveniji  in je na voljo v športnih in nogometnih klubih, ter v vrtcih, kjer so prepoznali vse prednosti, ki jih nudi ta edinstven program, za njihove malčke.

V letu 2019, bo program na voljo po celem svetu, saj je trenutno vlada izjemen interes povsod, kjer je bil predstavljen.

Malčki radi igrajo Teddy Soccer po celem svetu !

Teddy Soccer’s kurikulum bazira na osnovi učnega načrta Teddy Soccer in je bil razvit z uporabo pospešene učne metode : Visual Auditory Kinesthetic (VAK):

Visual (See It)

Vizualni učenci so tisti, ki se učijo z gledanjem

Audio (Hear It)

Auditorni učenci so tisti, ki se učijo s poslušanjem

Kinesthetic (Do It)

Kinestetični učenci so tisti, ki se najbolje učijo s telesno dejavnostjo.

Uporaba učnega pristopa VAK, ki pripomore k večjemu senzornemu učenju, se je izkazala za izjemno učinkovito, zlasti za majhne otroke. Tako da, ko igrajo Teddy Soccer, vidijo, slišijo, delajo in resnično dobijo vse … in to enostavno obožujejo !

Kaj so drugi povedali o nas

Strokovno nadziran pristop in otroku prilagojen na način dela, ki ga Teddy Sport ( Teddy tennis in Teddy soccer) ponuja, bo pri najmlajših prav gotovo z navdušenjem sprejet. Glede na dejstvo, da so že generacije najmlajših otrok zelo ogrožene z zasedenim gibalno neaktivnim načinom življenja, pa bo tak pristop tudi dodaten motiv za vključitve, ki bo  starše navdušil in razveselil. Spremljajoča vsebina, ki vključuje glasbo in seznanjanje z angleškim jezikom, je otrokom ponujena nevsiljivo in pomeni prijetno dodatno popestritev

Prof. dr.Rado Pišot Univerza na Primorskem

Gospod Roman Veras, nam je predstavil program Teddy sports . Program je bil predstavljen otrokom od 3.leta starosti dalje. Otroci so bili zelo navdušeni. Prav tako je bilo mnenje vzgojiteljic, da je način učenja, ki nam je bil predstavljen, preprost, zabaven, zelo strokovno izvajan, ter izredno primeren za predšolsko obdobje. Otroci so ob učenju tenisa in nogometa, ki je potekalo preko igre in gibanja uživali in zelo radi sodelovali.

Ravnateljica vrtca Mojca, Jovi Vidmar SLO

Skozi sodelovanje otrok iz naše skupine pri vadbi v »Teddy Tennis in Teddy Soccer«, sem spoznala nekatere nove metode oz. pristope k tovrstni športni dejavnosti. Vse pohvale organizatorjem in trenerjem, ki so delali z otroci. Znali so jih pritegniti k sodelovanju. Posebej mi je všeč to, da takšen način dela ne spodbuja tekmovalnost pri otrocih, temveč skupno igro,prijetno,zabavno in obenem koristno druženje. Otroci so zelo radi hodili. Veselili so se vsakega novega srečanja in ure tako »Teddy tennis, kot Teddy…

ZVEZDANA, vzgojiteljica vrtec MOJCA

Otroci in midve sva pričakovali telovadbo »pod balonom«, presenečeni pa smo bili,ko smo ugotovili,da bodo otroci igrali nogomet.Sprejem je bil zelo navdušujoč. Otroke so prevzeli »ta glavni medvedi«, medve sva imeli vlogo opazovalk. Otroci so bili navdušeni,veseli,v skupini so se o tem veliko pogovarjali. Ponosno so nosili nahrbtnike,v katerih so imeli opremo in pijačo. Menim, da je način učenja,ki nam je bil predstavljen,zelo v redu,preprost in zabaven. Otroci so ob učenju nogometa,kar je bilo pravzaprav igra, uživali,zelo radi sodelovali in…

PETRA, pom.vzgojiteljice MOJCA (SLO)

Všeč mi je Chloe Bear, ker ima lepo rožico v laseh in rad z žogo igram s prijatelji. Zabavno je - kdaj spet pridemo ?

Cub Cadet (članica) Marija Satovski (SLO)

Všeč mi,ko brcamo žogice,pa ko smo tekli z žogico  in jo potem brcali v učitelje.

Max ( 4 leta) SLO

Since we’ve had Teddy at my school, the difference that I’ve seen in my pupils, are that they are just so enthusiastic about sport in general. They can see their own skills developing, they love the arrival of Head Ted because they know they’re going to have fun; lots of music while they do their tennis skills, so they just love every minute of it.

Elizabeth Heath, Headmistress

Teddy Soccer je neverjetno zabaven za otroke - prav ljubko

Mama – Max Stropnik (SLO)

Poišči ustrezen Teddy soccer razred

  • All
  • Slovenia
logo111

Ljubljana ( Šiška )

teddysportslovenija@gmail.com
041 666 829 (Roman) / 041 515 055 (Anja)
logo111

Medvode

teddysportslovenija@gmail.com
+38641666829

Teddy Soccer pomaga vzpostaviti osnovo zdravega življenjskega sloga za otroke z izvajanjem vadbe in aktivnosti, ter z vključevanjem v skupino. Ko bodo otroci na primeren način dobili vzorec biti aktiven, bodo želeli ostati aktivni za celo življenje.